Selecteer een pagina

Ken je het verhaal van de architect die in de wijn gaat?

 

Mensen die mij kennen weten dat ik al 30 jaar als architect bezig ben met het realiseren van gebouwen. Zo heb ik de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan de realisatie van het prachtig gelegen Museum voor Modern Realisme (MORE) in Gorssel en het nieuwe glazen entreegebouw van het Van Gogh Museum op het Museumplein in Amsterdam.

Alleen …………… heb ik daarnaast nu ook een andere inspirerende bezigheid. Omdat mijn nicht Machteld Hulst eind 2014 naar Londen is verhuisd kreeg ik de mogelijkheid om haar wijnbedrijf Ilexa voort te zetten onder de nieuwe naam De Wijnboer Amsterdam.  Net als in de architectuur gaat het bij een goede wijn om eenvoud en detail.  Ik denk dat ook jij wel geïnteresseerd bent in een goede en lekkere wijn voor een aantrekkelijke prijs. En lekker zijn “mijn wijnen” allemaal!
Hulde aan de selectie die Machteld de afgelopen 10 jaar heeft opgebouwd.

De Wijnboer Amsterdam richt zich op het importeren van wijnen van kleine Europese familiebedrijven. Omdat de wijnen zonder tussenpersonen rechtstreeks via de producent aan mij worden geleverd, kan ik deze wijnen aanbieden tegen een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding.

Alhoewel ik erg hecht aan het voortzetten van mijn relaties met mijn bestaande boeren, ben ik ook telkens op zoek naar verbreding van mijn assortiment. Dus regelmatig zal ik je verrassen met die prachtige wijn, die ik ergens heb ontdekt.

Schrijf je vooral in voor mijn nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Share This

Ben je ouder dan 18?

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je op JA klikt, gaan we er vanuit dat je hier mee instemt. ------ Bovendien verklaar je daarbij dat je ouder bent dan 18?